پاسخگو رایانه
جستجو
Close this search box.

طراحی قالب اختصاصی یا استفاده از قالب آماده وردپرس؟! بررسی کامل

امروزه اغلب کسانی که تصمیم به طراحی سایت میگیرند، با استفاده از وردپرس اینکار را انجام میدهند. اما در هنگام انتخاب از میان استفاده از قالب های آماده یا طراحی قالب اختصاصی با استفاده از صفحه سازها، دچار تردید شده و قادر به تصمیم گیری صحیح نیستند. در این مقاله به بررسی جامع این مقوله و بیان مزایا و معایب توسعه قالب اختصاصی وردپرس و استفاده از قالب های آماده پرداخته ایم.

طراحی قالب اختصاصی یا استفاده از قالب های آماده وردپرس

فهرست مطالب

 

بررسی مزایا و معایب استفاده از قالب های آماده وردپرس

قالب های آماده وردپرسی با قیمت های مختلف و بعضا رایگان و امکانات مختلف در سطح وب قابل تهیه هستند. این قالب ها به دلیل سهولت راه اندازی و نداشتن پیچیدگی فنی معمولا انتخاب اول افراد تازه کار هستند. قالب های آماده اگر استاندارد باشند، میتوانند برای راه اندازی وبسایت های ساده شرکتی، خدماتی یا فروشگاهی انتخاب مناسبی باشند. در ادامه به بررسی مزایا و معایب این دسته پرداخته ایم.

مزایای قالب آماده وردپرس

  • هزینه کم: تم های آماده وردپرسی معمولا قیمت زیادی ندارند و بسیاری از آنها به صورت رایگان در دسترس هستند.
  • راه‌اندازی سریع: به دلیل اینکه قالب‌های آماده از قبل طراحی شده‌اند، نصب و راه‌اندازی آن‌ها به زمان بسیار کمی نیاز دارد.
  • تنوع بالا: انواع مختلفی از قالب‌های آماده برای هر نوع کسب‌وکاری وجود دارد؛ از قالب‌های فروشگاهی تا قالب‌های وبلاگ نویسی.
  • پشتیبانی از افزونه‌ها: بیشتر قالب‌های آماده با افزونه‌های محبوب وردپرس سازگار هستند که این امر امکانات متعددی را در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

معایب قالب آماده وردپرس

  • عدم امکان سفارشی سازی و توسعه قالب: قالب های آماده با یک سری امکانات که به صورت پیش فرض در دسترس هستند توسعه داده میشوند. اما در صورتی که در آینده صاحب وبسایت تصمیم به توسعه قالب و افزودن امکانات جدیدی به آن بگیرد معمولا دچار مشکل خواهد شد.
  • مشکلات کپی رایت (نال بودن): قالب هایی که در مارکت های ایرانی عرضه میشوند تماما نال شده هستند. به این معنا که لایسنس اصلی قالب حذف گردیده و در کدهای قالب تغییر ایجاد شده است.
  • عملکرد ضعیف و مشکلات سئو: قالب های آماده به دلیل اینکه برای طیف وسیعی از وبسایت ها طراحی شده اند، دارای امکانات و کدهایی هستند که یک وبسایت به همه آنها نیاز ندارد. این موضوع باعث سنگین شدن سایت و در نهایت کاهش سرعت آن میشود. همچنین برخی از قالب ها به دلیل کدنویسی قدیمی مشکلات متعددی را در زمینه سئو ایجاد میکنند.
  • تکراری بودن طراحی: چون تعداد زیادی از کاربران از قالب‌های آماده استفاده می‌کنند، احتمال تکراری بودن طراحی وبسایت شما با وبسایت‌های دیگر زیاد است.
طراحی قالب اختصاصی یا استفاده از قالب های آماده وردپرس
طراحی قالب اختصاصی یا استفاده از قالب های آماده وردپرس

قالب های آماده وردپرس برای چه کسانی مناسب هستند؟

اکنون که مزایا و معایب تم های آماده وردپرس را میدانید، شاید این سوال برای شما ایجاد شود که آیا این قالب ها برای وبسایت من مناسب هستند یا نه؟ به طور کلی قالب های آماده برای وبسایت های زیر پیشنهاد میگردد:

  • سایت هایی که بودجه بسیار محدودی برای توسعه و طراحی دارند و باید با کمترین هزینه راه اندازی شوند
  • وبسایت هایی که هدف از راه اندازی آنها کسب درآمد نیست و اهداف دیگری را دنبال میکنند.
  • وبسایت های خبری و بلاگ 
  • سایت هایی که به طور موقت استفاده میشوند.

بررسی طراحی قالب اختصاصی وردپرس با المنتور: تجربه‌ای منحصربه‌فرد و حرفه‌ای

طراحی قالب اختصاصی وردپرس با صفحه ساز المنتور، انتخابی مناسب برای افرادی است که میخواهند شروعی پرقدرت و حرفه ای در دنیای وب داشته باشند. با به کارگیری تم اختصاصی سایتی منحصر به فرد و کاملا سفارشی خواهید داشت که بر اساس نیاز های شما و طبق سلیقه شما طراحی و توسعه داده شده است.

طراحی قالب اختصاصی وردپرس با المنتور
طراحی قالب اختصاصی وردپرس با المنتور

مزایای طراحی قالب اختصاصی وردپرس

  • طراحی بصری طبق سلیقه و نیاز: با توجه به اینکه در این روش ظاهر وبسایت از صفر برای شما طراحی میگردد، تمام عناصر آن بنابر سلیقه و نیازهای شما توسعه خواهد یافت.
  • توسعه امکانات مورد نیاز: در قالب اختصاصی امکانات مورد نیاز شما دقیقا بنابر نیاز شما توسعه خواهد یافت و نیاز به نصب افزونه های جانبی به حداقل خواهد رسید.
  • قابلیت توسعه و ویرایش در آینده: با توجه به اینکه در این روش از صفحه ساز المنتور استفاده میگردد، تمام موارد ظاهری به سادگی قابل ویرایش خواهند بود. همچنین امکان افزودن امکانات جانبی به سایت در آینده فراهم است.
  • سرعت بالا و عملکرد بهینه: با توجه به اینکه در توسعه تم اختصاصی، نیاز به نصب افزونه های جانبی به حداقل میرسد و توسعه امکانات نیز با کدنویسی بهینه و استاندارد انجام میگیرد، سایت در سریعترین زمان ممکن اجرا گردیده و عملکردی بهینه خواهد داشت.
  • بهینه‌سازی برای سئو: با توجه به اینکه کدهای قالب اختصاصی از ابتدا نوشته می‌شوند، می‌توانید وبسایت خود را برای موتورهای جستجو بهینه کنید و عملکرد بهتری در نتایج جستجو داشته باشید.
  • طراحی منحصربه‌فرد: شما می‌توانید طراحی‌ای داشته باشید که کاملاً متفاوت از سایر وبسایت‌ها باشد و برند شما را به‌طور حرفه‌ای نمایش دهد.

معایب طراحی قالب اختصاصی

  • افزایش هزینه ها: طراحی قالب اختصاصی وردپرس امری تخصصی است. همچنین بر خلاف قالب های آماده که با یکبار طراحی صدها بار به فروش میرسد، تنها برای شما استفاده میشود. بنابراین طبیعی است که هزینه ای بالاتر از قالب های آماده داشته باشد.
  • افزایش زمان راه اندازی سایت: توسعه یک وبسایت از صفر امری زمان بر است و بنابر امکانات مورد نیاز ممکن است بین 5 تا 25 روز زمان ببرد.

طراحی قالب اختصاصی وردپرس برای چه افرادی مناسب است؟

همانطور که پیش تر نیز اشاره کردیم، انتخاب افرادی که به دنبال یک شروع پرقدرت و حرفه ای در دنیای وب هستند، طراحی قالب اختصاصی است. اینکار برای دسته خاصی محدود نمیباشد. با این جال برخی از افرادی که قطعا نیاز به توسعه تم وردپرس خواهند داشت در ادامه بیان شده است:

  • تمامی فروشگاه های اینترنتی که در زمینه محصولات تخصصی فعالیت دارند.
  • وبسایت هایی که نیاز به امکانات خاصی دارند.
  • وبسایت هایی که خدمات آنلاین ارائه میدهند.
  • وبسایت هایی که با هدف برندینگ ساخته شده اند.
  • سایت هایی که با هدف کسب درآمد در زمینه ای پر رقابت شروع به کار کرده اند.

چرا طراحی قالب اختصاصی با صفحه ساز المنتور؟

در حال حاضر افزونه های صفحه ساز فراوانی برای وردپرس وجود دارند. هر کدام از این افزونه ها امکانات خاص خود را ارائه میکنند. اما در بین تمام صفحه سازها، المنتور با فاصله زیادی از دیگر رقبا برنده است. این محبوبیت بی علت نیست و المنتور را میتوان برای طراحی هرنوع سایتی مناسب دانست. در ادامه برخی مزایای این افزونه را بیان کرده ایم.

مزایای استفاده از المنتور برای طراحی قالب اختصاصی

  • طراحی سایت بدون نیاز به دانش فنی و کدنویسی با ویژگی Drag & Drop (کشیدن و رها کردن)
  • امکانات داخلی فراوان مانند پوسته ساز، امکان افزودن فونت اختصاصی و …
  • امکان اجرای هرگونه طرح ساده و پیچیده به ساده ترین وجه ممکن.
  • وجود صدها افزودنی برای گسترش ویژگی ها و امکانات 
  • کدنویسی بهینه و قابلیت های بهینه سازی داخلی 
  • سازگاری تمام افزونه های وردپرسی
بررسی مزایا و معایب طراحی قالب اختصاصی وردپرس المنتوری
بررسی مزایا و معایب طراحی قالب اختصاصی وردپرس المنتوری

هزینه طراحی سایت با قالب اختصاصی المنتوری چقدر است؟

هزینه طراحی سایت وردپرسی با قالب اختصاصی کاملا وابسته به امکانات و موارد مورد نیاز سایت است. اگر جست و جویی در میان وبسایت های ارائه دهنده خدمات سایت داشته باشید ممکن است با قیمت هایی روبرو شوید که شما را از ادامه کار منصرف کند. اما توسعه دهنگان پاسخگو رایانه همواره سعی داشته اند خدمات خود را با قیمت واقعی و مناسب ارائه دهند. برای اینکه به طور حدودی با هزینه های طراحی قالب اختصاصی المنتوری آشنا شوید چندین مورد را در ادامه به عنوان مثال برای شما بیان کرده ایم.

نوع وبسایت تعداد صفحه امکانات هزینه
شرکتی تک صفحه ای فرم تماس و امکانات پایه 1.200.000 تومان
خدماتی یا شرکتی 12 صفحه فرم ساز و امکانات پایه 2.300.000 تومان
خبری یا بلاگ 5 صفحه فیلدهای سفارشی و.. 1.800.000 تومان
فروشگاهی پایه 15 صفحه درگاه پرداخت ، فرمها و … 3.500.000 تومان
فروشگاهی پیشرفته 15 صفحه امکانات سفارشی 6.000.000 تومان
حداکثر هزینه 10.000.000 تومان

اعلام هزینه دقیق طراحی قالب اختصاصی

اگر تصمیم به طراحی سایت وردپرسی با استفاده از قالب اختصاصی المنتوری گرفته اید و میخواهید هزینه دقیق آن را بدانید، میتوانید با کارشناسان پاسخگو رایانه تماس بگیرید و یا فرم زیر را تکمیل نمایید تا با شما تماس بگیریم.

نتیجه‌گیری: انتخاب هوشمندانه برای آینده وبسایت شما

در نهایت، انتخاب بین طراحی قالب اختصاصی یا استفاده از قالب آماده بستگی به نیازهای شما دارد. اگر به دنبال یک راه‌حل سریع و ارزان هستید، قالب‌های آماده می‌توانند مناسب باشند. اما اگر به دنبال ساخت وبسایتی منحصربه‌فرد و حرفه‌ای هستید که تمام نیازهای شما را برآورده کند، طراحی قالب اختصاصی با استفاده از المنتور گزینه‌ای ایده‌آل است.

ارتباط فوری با مرکز پاسخگو رایانه

کاربر گرامی، شما میتوانید با استفاده از گزینه های زیر در تمام 24 ساعت شبانه روز با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *